Astuin palvelutalon lasisista ovista sisään. Salin ovella oli vastassa viisikymppinen nainen, joka nappasi sormiinsa kristallimaljasta vettä ja ruiskaisi ne otsalleni. Säikähdin. Nainen hymyili leveästi ja toivotti lämpimästi tervetulleeksi.

- Siunausta sinulle, nainen sanoi. Nyökkäsin. Viisi muuta jo keski-iän paremmalla puolella olevaa naista istui ringissä lootusasennossa kädet kevyesti lattiaan valahtaneina kämmenet avoimina. Minua viittoiltiin tulemaan mukaan. Tottelin.

Sivummalla oli pöydälle asetettu viiksekkään miehen kuva, jolla oli amiraalin puku yllään. Kaksi kynttilää paloi suorina liekkeinä ylös sojottaen kuvan vierellä.  Vettä  päälleni viskannut nainen ojensi paperin osallistujien käteen. Siinä luki: " Kutsumme maapallon sisäistä Kuningasta, Maailman Äitiä, Buddhaa, Kristusta, Maha Chohania ja kaikkia sädemestareita." Muut osallistujat istuivat levollisina ja katselivat heidän eteensä sytytettyjä seitsemää tuikkukynttilää. Taustalla soi klassinen musiikki.

 Vettä heittänyt nainen levitti äkkiä kätensä kattoa kohden.
- Pyydämme kosmisen valon suojelusta, sanoi nainen ja jatkoi: - Lausukaamme kaikki yhdessä invokaatio. Osallistujat ottivat paperin käteensä ja lausuivat yhteen ääneen: " Kutsumme maapallon sisäistä kuningasta, Maailman Äitiä, Buddhaa, Kristusta, Maha Chohania ja kaikkia sädemestareita. Pyydämme teiltä apua, inspiraatiota ja ohjausta tietoisuuden korkeimmilta tasoilta tätä maan palvelusta varten. Antakaa meille voimaanne ja viisauttanne. Osoittakaa meille armoanne ja laupeuttanne. Vahvistakaa uskoamme.
Johdattakaa meidät turvallisesti täydellisyyteen vievälle polulle, Te jotka olette sisariamme ja veljiämme sielussa ja hengessä. Naiset hiljenevät, olin melko varma, että heillä kaikilla viirasi päästä. Vettä heittänyt nainen ryhdistäytyi ja aloitti puheensa:
- Unohda arkiset huolesi ja murheesi. Toimi mahdollisimman persoonattomasti, että jumalalliset voimat pääsevät kulkemaan esteettä kauttamme. Ole valppaana ja keskitä tietoisuutesi ylempiin chakroihisi  sydämestä kruunuun. Ole hereillä ja valpas. Tee itsestäsi mahdollisimman kaunis palveluksessa virtaavan valon välittäjä.

Vettä heittänyt nainen laittoi lisää klassista musiikkia. Kaikki istuivat hyvin autuaina ja levollisina, kuuntelin musiikkia ja nautin rauhasta. Musiikki taukosi ja vettä heittänyt nainen jatkoi:
- Sanokaa ensin hiljaa mielessänne Omm…, toisen kerran ääneen ja kolmannen kerran suureen ääneen. Naisjoukko totteli kuuliaisesti ja sanoi:" Omm…" ja sitten kovempaa:" Ommmmmmm…." Päässäni soi hiljainen mumina kun sain oivalluksen: Täällä on varmaan piilokamera.
- Seuraavan musiikillisen annin aikana virittäydymme kanavoitavaan energiaan. Ajattele, että sydämessäsi on kultainen säde, josta lähtee säde yläpuolellasi olevaan kultaiseen Jumalan Valon sydämeen. Kultainen Valo täyttää sinut kokonaan, edessäsi on maapallo, lähetämme jumalallista valoenergiaa maapallolle, ensin ilmakehään, sitten luonnolle ja kaikille ihmisille ja muille eläville olennoille, vettä heittänyt nainen sanoi ja laittoi taas uuden musiikin. Kultaisia ajatuksia maailman ääriin, toistin mielessäni etten sitten näyttäisi typerältä televisiossa. Musiikki jatkui ja jatkui,  mietin pitkään mitä ruokaa seuraavana päivänä tekisin perheelle ja mitä ostaisin kullekin joululahjaksi.

Vettä heittänyt nainen keskeytti ankaran pohdintani ja pyysi kaikkia lausumaan yhdessä mitä paperissa luki. Naisjoukko mumisi: " Maa on valo, olkoon maa siunattu ja rauha kaikille sen olennoille". Ja vettä heittänyt nainen laittoi Mozartin pianokonserton kannettavaan cd-soittimeensa. Musiikki tuntui kestävän ikuisuuden ja jatkoin taas joululahjalistan suunnittelua. Asiat saivat hyvän järjestyksen valmistelut tuntuivat nyt helpoilta toteuttaa.
- Lausun teille nyt päivän tekstin, vettä heittänyt nainen sanoi ja jatkoi, - Käännä katseesi Jumalan Valoon, pois omasta epätäydellisyydestäsi ja toisten puutteista, huonosta työympäristöstä ja saastuneesta luonnosta, myös ympäristön epätäydellisyydestä. Kun olet levoton, katso Valoon, joka on täydellinen. Kun katsot Jumalan Kristus-valoon, muutut valon kaltaiseksi ja Kristuksen kaltaiseksi. Kun muutut hänen kaltaisekseen, kykenet tekemään niitä tekoja, joita Kristus tekee ja suurempiakin, sillä silloin olet yhteydessä Jumalaan, saat häneltä ihmeitä tekevän voiman. Kaiken uudistuksen tulee alkaa sisimmästä. Olkoon olosuhteesi millaiset hyvänsä, miten rajoitetut tahansa, pystytpä hoitamaan raha-asiasi miten heikosti tahansa, voit aina mennä sisimpääsi. Kun näet, että jokin ei ole kohdallaan, voit sen korjata pyytämällä apua Kristukselta. Kun Jumalan voima alkaa toimia, se tekee välittömästi ihmeitä. Tunne olevasi rikas. Jumalan varastot ovat tulvillaan ja sinun on nähtävä niiden todellisuus. Varmistu kaiken runsaudesta mielessäsi, jotta voit toteuttaa sen aineellisesti. Ajattele runsauden ajatuksia.

Näin joululahjakasan kasvavan suunnattomaksi röykkiöksi.  – Saat toivoa itsellesi runsautta, jotta voisit auttaa myös toisia, nainen vielä lisäsi ennen kuin hiljeni ja laittoi taas jotain klassista. Joululahjakasa tulvi yli äyräidensä ja koti oli niin täynnä leluja, että säpsähdin. Vettä heittänyt nainen virittäytyi jo uuteen sessioonsa.
- Pyydämme apua rukousparannuskirjassa oleville. Pyydämme, että he saisivat apua oman sielunsa ja Jumalan pyhän tahdon mukaisesti, nainen sanoi, ja laittoi musiikkia. Siitä tuli kesä mieleen. Viisi minuuttia hekumoin suvisen Suomen ihanuudesta ilman kuravaatteita ja talvihaalareita. Musiikki loppui.
- Ja kiitämme kaikki yhdessä, nainen sanoi ja muut rapistelivat saamaansa paperia.
- Kiitos Suurelle Valkoiselle Veljeskunnalle saamastamme avusta, kaikki sanoivat. Nainen asetti uuden cd-levyn soittimeensa. Kaunis sävellys kajahti ilmoille ja naiset istuvat tyytyväisinä. Nostin jo takapuoleni lattiasta, mutta vettä heittänyt nainen jatkoi:
- Opettelemme tekemään oikeita tekoja Maitreijan Valossa, opettelemme rakentamaan Maitreijan maailmaa jo tänään! Sitten vettä heittänyt nainen laittoi Ave Marian soimaan ja sen hartaat sävelet täyttivät huoneen. Naiset istuivat paikoillaan, silmät kiinni, lotusasennossa koko kappaleen ajan. Kurkin luomieni raosta, missä kamera mahtoi olla.
- Ja lopuksi verrytelkää hiukan Eran suloisten sävelien tahdissa, nainen sanoi ja pyöritteli olkapäitään. Naiset vaikuttivat tyytyväisiltä käännellessään päätään puolelta toiselle, autuaasti hymyillen pyhän valon loistaessa heidän poskiltaan. Joku meni ja kiitti kädestä pitäen palveluksen pitäjää. En jäänyt ottamaan selvää piilokamerasta.